Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Conceptul scaunelor Ergohuman | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Conceptul scaunelor Ergohuman

Bazat pe cerinţele consumatorilor ce se află într-o continuă schimbare în ceea ce priveşte scaunele de birou, Ergohuman a adoptat un nou concept de inginerie aflat în concordanţă cu standardele de mediu – Inginerie Ergonomică. Nu doar scaunul de birou ar trebui să se adapteze construcţiei umane, dar şi modalitatea în care dorinţele clienţilor sunt îndeplinite.  

Produsele Ergohuman respectă cerinţele ingineriei corpului uman, dar şi a principiilor ergonomice. Acestea joacă un rol foarte important în îndeplinirea obiectivului de eficienţă a activităţilor realizate de către utilizator, într-un mod convenabil şi natural.

Produsele noastre oferă o gamă variată de detalii, dar şi alternative pentru ca acestea să fie adaptate la cerinţele utilizatorilor, atât din punct de vedere tehnic, cât şi estetic.

 

Materiale reciclabile în proporție de 97%

Pentru a întâmpina cererea tot mai mare pentru companii ce oferă soluţii ecologice, ne utilizăm expertiza în crearea unui design sustenabil şi în dezvoltarea scaunelor reciclabile. Latura umană nu este integrată doar în designul scaunelor, ci şi în viziunea companiei, deoarece ne pasă de oameni şi de mediul în care aceştia trăiesc.

De vreme ce scaunele noastre sunt realizate 97% din materiale reciclabile, putem garanta sustenabilitatea lor ecologică, o valoare care ghidează acţiunile companiei. Cu alte cuvinte, scaunele Ergohuman sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

În plus, alături de această valoare, calitatea este vitală pentru noi. Monitorizând în detaliu sursa materialelor utilizate şi procesul de reciclare, suntem capabili să asigurăm în totalitate calitatea solicitată de clienţii noştri.

 

Nuvem

Scaunul Nuvem nu are doar o prezenţă la modă, dar oferă şi confort prin intermediul designului uman, comparativ cu alte scaune de pe piaţă. Prezenţa unică a scaunului Nuvem ilustrează mixul dintre multifuncţionalităţile sale, fapt ce demonstrează o filosofie de design inspirată din tehnologia modernă.

Skate

SKATE folosește un mecanism de întinde sub-patinaj ingenios pentru a ajusta în mod automat unghiul spătarului și a scaunului proporțional. Acest "Motion Perfect" se mută scaunul în jos și înapoi, pentru a permite contactul permanent între regiunea lombară și spatar. Este ceea ce nu ai simțit niciodată.

10 august 2021

Ergohuman II

SCÂNTEIA VIITORULUI: ERGOHUMAN  II De la lansarea ERGOHUMAN în 2005, am conceput un produs inovator. Caracteristicile sale distinc...

17 iunie 2019

Lansarea Scaunelor MARS la E3 2019

Scaune gaming Ergofit, Ergohuman Plus, Genidia si Pofit   During the E3 EXPO, more than 500 gamers tasted the MARS gaming chair, Mars has a...

Inovatie si automatizare in productia Ergohuman
04 august 2017

Inovatie si automatizare

Ergohuman a modernizat capacitatea de productie cu prima linie de asamblare automata din lume pentru scaue de birou. Continuând să conducă ...

04 iulie 2016

La multi ani, Ergohuman !

  Scaun Ergohuman, își sărbătorește a zecea aniversare cu 800.000 de unități vândute. Ergohuman a lansat cea mai recentă...