Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Inovatie si automatizare | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Inovatie si automatizare

04 august 2017
Inovatie si automatizare in productia Ergohuman

Ergohuman a modernizat capacitatea de productie cu prima linie de asamblare automata din lume pentru scaue de birou.

Continuând să conducă industria în domeniul inovării, fabrica oferă un mediu de lucru curat, confortabil, bazat pe tehnologie și oferă o eficiență excepțională.

Fără o investiție străină în inovare, Ergohuman a introdus un vehicul cu ghid automat (AGV) în 2013 - furnizând materiale pentru linii de asamblare. AGV circulă în jurul atelierului și depozitului, mărind eficiența timpului de așteptare și asigurând livrarea precisă, cu programe de producție bine executate.

În 2015, Ergohuman a introdus o mașină automată de bandaj cu laser și, în 2017, a anunțat linia de ambalare automată care utilizează brațe robotizate pentru încărcarea containerelor. În plus, au încheiat recent un pilot al unei linii de asamblare automatizate extrem de eficiente - demonstrând în continuare spiritul de inovare și un entuziasm continuu de a fi pionieri în industria mobilei.

Cu un angajament în direcția investițiilor continue în dezvoltarea sistemelor automate pe tot parcursul procesului de producție, obiectivul Ergohuman este de a conduce un mod de fabricare inovatoare, de ultimă oră.