Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Descoperă Ergohuman | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Tehnologie

Prin funcţionalităţile sale, scaunul Ergohuman se poate ajusta cu uşurinţă pentru a menţine poziţia corectă a corpului utilizatorului.

Experienţă de utilizare memorabilă

Ergohuman a fost conceput special pentru cei care stau într-un scaun de birou pe perioade de timp îndelungate și necesită "perioade de relaxare intensivă" pentru menținerea confortului. Aşadar, putem spune că este un scaun de birou prietenos cu mediul, elegant, ce oferă experiențe de utilizare memorabile.

Viitorul este Ergohuman

Conceput respectând ideea de confort, Ergohuman este unul dintre scaunele noastre cele mai populare, venind într-o varietate de modele. Tapițeria acestuia poate fi din plasă sau piele, în funcție de cerințele cumpărătorului.

Susţinere completă

Scaunul Ergohuman reprezintă o fuziune perfectă de artă și știință, cu zone flexibile ce asigură sprijinul constant al spatelui și al zonei lombare, braţ reglabil pe multiple direcţii ce oferă sprijin de neegalat și o tetieră pivotantă reglabilă pe înălțime pentru sprijinul complet al capului.

Cumpără scaunul Ergohuman on-line

Cumpără