Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Pentru zilele caniculare, alege un scaun ergonomic cu mesh | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Pentru zilele caniculare, alege un scaun ergonomic cu mesh

04 august 2015

Nu mai este mult și zilele caniculare se vor instala confortabil în țara noastră, ca niște musafiri nepoftiți care uită să mai plece. Știm cu toții ce înseamnă acest lucru, mai ales în orele petrecute la birou: aer condiționat, geamuri deschise, piele transpirată și chef minim de lucru.

Scaunul de birou ne poate fi prieten sau dușman în această perioadă. Totul constă în a ști să-l alegi, în funcție de mediul tău de lucru. De exemplu, dacă lucrezi într-un birou cu umiditate mai crescută, e posibil să nu te ajute un scaun de birou din piele. Însă, cu siguranță, un scaun Ergohuman cu mesh este perfect pentru orice situație.

Mesh-ul este un material inteligent ce permite pielii să respire în voie, potrivit mai ales pentru anotimpurile sau mediile călduroase. Este un material practic ce se întreține ușor și nu se deteriorează.

Alege scaunul ergonomic potrivit

Ergohuman vine cu o varietate de modele de scaune acoperite cu acest tip de material. În diferite culori, cu sau fără tetieră, cu șezut din același material sau din piele, poți alege orice scaun Ergohuman ți se potrivește, în funcție de mediul și de stilul tău de lucru.

Scaun ergonomice cu șezut din plasă tip mesh

Chiar dacă scaunele cu șezut din piele au un aspect mai elegant, este posibil ca cele cu șezutul acoperit cu plasă tip mesh să fie mult mai potrivite pentru tine, în zilele caniculare. Mesh-ul ajută pielea să respire și elimină senzația de disconfort provocată de transpirație.

Scaun ergonomice cu mesh și tetieră

Dacă ești una dintre persoanele ce petrec mult timp la birou, atunci ai nevoie de un scaun Ergohuman cu tetieră.

Atunci când stăm în fața calculatorului, tendința noastră este de a duce capul mai în față, provocând astfel tensiune la nivelul coloanei. Dacă această poziție este păstrată pentru o perioadă îndelungată, este foarte posibil să apară durerile de ceafă, de gât și chiar de cap.

Pentru cazurile în care nu mergem la birou cu masseurul personal, Ergohuman vine cu modele de scaun cu tetieră. Acestea sunt utile pentru a ne corecta poziția la birou sau măcar să ne ajute să ne relaxăm, atunci când este cazul.

Scaune ergonomice cu mesh colorat

Dacă ești un mare iubitor de culori și simți nevoia să te înconjori de lucruri colorate pentru a-ți găsi inspirația, poți începe cu scaunul tău de birou. Un alt avantaj al plasei de tip mesh este că vine în culori variate, pentru a înveseli atmosfera din birou.
Bordo, roșu sau verde deschis - toate aceste culori așteaptă să fie alese de tine.

Intră în magazinul nostru online și alege-ți scaunul potrivit!