Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Pentru birouri fancy, alege piele! | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Pentru birouri fancy, alege piele!

17 iunie 2015

Deși uneori nu ne place să recunoaștem, petrecem cea mai mare parte a timpului nostru la birou. Fie că suntem la serviciu, fie că este vorba despre timpul nostru liber, laptopul și scaunul de birou au ajuns să se intergreze atât de bine în viața noastră, încât parcă au fost acolo dintotdeauna.

Și, dacă tot ne-am hotărât să acceptăm că aceasta este realitatea, haideți să urcăm pe următoarea treaptă, aceea în care ne decorăm biroul pe gustul nostru (sau pe gustul companiei la care lucrăm) pentru a e face experiența cât mai plăcută și pentru a ne face cu bucurie munca.

Scaune Ergohuman pentru toate gusturile

Pentru birouri fancy, întotdeauna vom recomanda scaune Ergohuman din piele. Gama pentru aceste scaune este destul de largă, de la scaune acoperite în totalitate în piele și până la scaune cu spătar din mesh și șezut din piele.

 

Scaune Ergohuman din piele, pentru birouri creative

Sunt oameni care au nevoie să fie înconjurați de culori pentru a se simți optimiști și inspirați. De regulă, pe biroul acestora vei găsi întotdeauna post-it-uri, foi, plicuri sau agrafe colorate, pixuri cu tot felul de figurine și accesorii haioase alese special pentru a le menține nivelul de energie ridicat.

Pentru astfel de persoane, recomandăm scaunele Ergohuman din piele de diverse culori. Albe, bej sau galbene, aceste scaune își vor găsi locul în biroul lor plin de citate inspiraționale, de parfum de flori și de idei creative.

 

Scaune Ergohuman din piele, pentru birouri sobre

La polul celălalt, există oameni care se regăsesc mai mult în stilul minimalist, le plac lucrurile mai sobre, sunt ordonați și au nevoie de mult spațiu pentru a-și desfășura munca. De regulă, birourile acestor oameni vor fi întotdeauna bine organizate, vei găsi cu ușurință ceea ce cauți și îți vor crea senzația că sunt mult mai spațioase.

În birouri de acest tip se vor încadra cu succes scaunele Ergohuman din piele maro sau neagră. Acestea vor completa peisajul, oferind o pată de eleganță încăperii.

Dincolo de aspectul lor sau de culorile ce se încadrează cu ușurință în peisajul unui birou, scaunele Ergohuman au un design special gândit pentru a-ți susține coloana, a te ajuta să-ți menții o postură corectă a corpului și a te feri de eventualele dureri de spate sau de cap ce ar putea apărea în viitor.