Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
De ce ai nevoie de un scaun cu spătar reglabil în funcție de înălțimea ta | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

De ce ai nevoie de un scaun cu spătar reglabil în funcție de înălțimea ta

28 octombrie 2015

Despre cât de importantă este poziția spatelui atunci când stai la birou se vorbește și se scrie foarte mult. De regulă, durerile de spate pornesc  din cauza unei poziții proaste și, de cele mai multe ori, ele sunt întreținute de un scaun de birou ales în mod greșit, dar și de timpul îndelungat pe care îl petrecem așezați, în fața calculatorului.

Una dintre principalele reguli importante pentru sănătatea coloanei tale vertebrale este ca picioarele tale să atingă solul cu toată talpa, în timp ce genunchii se află la o înălțime ușor mai mică decât șoldurile, într-un unghi de aproape 90 de grade.

Din acest motiv, este foarte important ca spătarul scaunului tău să poată fi reglabil, în funcție de înălțimea pe care o ai.

Alege un scaun Ergohuman cu înălțime reglabilă a spătarului

Atunci când petreci mult timp în fața calculatorului, așezat pe scaun, este destul de dificil să păstrezi o postură corectă a spatelui, mai ales dacă scaunul nu te ajută.

Însă scaunul Ergohuman este un fel de asistent perfect: te ajută să-ți faci treaba, îți ușurează șederea la birou, purtând de grijă coloanei tale.

Datorită sistemului de reglare a spătarului pe înălțime, vertebrele îți sunt susținute pentru o poziție ergonomică optimă , evitând astfel eventualele dureri de spate din viitor.

Suport total al zonei lombare

Sistemul de reglare a spătarului asigură, de asemenea, și suportul total al zonei lombare. Acest aspect este foarte important deoarece, pentru o postură corectă a corpului, partea de jos a spatelui (zona lombară)trebuie să atingă acea parte a scaunului în care spătarul se unește cu zona pe care te așezi.

Scaunele Ergohuman asigură suportul total al zonei lombare.

Primul sistem din lume de suport lombar flexibil automat

În afară de înălțimea reglabilă a spătarului, scaunele Ergohuman vin cu un sistem de suport lombar care se adaptează automat, în funcție de greutatea ta. Chiar și atunci când te lași pe spate, sprijinindu-te de spătar, scaunul îți va oferi sprijin total, ajutându-te să-ți menții în permanență o postură corectă.