Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
Genidia te ajută să ai o poziţie corectă la birou | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

Genidia te ajută să ai o poziţie corectă la birou

09 septembrie 2015

Un scaun de birou conceput pentru confort maxim, care se adaptează nevoilor şi caracteristicilor corpului. Dacă nu ai o poziţie corectă a corpului, scaunul te va avertiza sonor...deci tehnologia a ajuns să fie aliatul nostru, nu doar în munca noastră, ci şi în menţinerea sănătăţii noastre.

Scaunul de birou Genidia este un proiect revoluţionar creat de Geni Sedia, fiind unic prin multitudinea de funcţii şi ajustări personalizate, oferind un nou nivel de dinamism pentru munca de birou. Scaunul Genidia a luat naştere în urma unui concept de design unic, inspirat din integrarea tehnologiei în umanitate, realizat din materiale atent selecţionate şi soluţii revoluţionare, redefinind tendinţele de dezvoltare a scaunelor de birou.

Deşi apartent subţire, scaunul are o structură foarte rezistentă şi bine pusă la punct. Dispune de un mecanism sincron antişoc reglabil în cinci poziţii, spătar reglabil vertical şi cu un suport lombar ajustabil independent, care oferă o postură ergonomică corectă şi o susţinere adecvată a spatelui, sprijinind coloana vertebrală. Designul Genidia este futurist şi foarte bine gândit, astfel nu doar că este confortabil şi funcţional, dar poate fi integrat perfect în orice spaţiu datorită personalităţii sale (culori şi finisaje variate).