Pentru a va îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Mai multe detalii puteți găsi Aici. [x]
15 zile drept de retur | ErgoHuman - scaunul ergonomic nr.1 in lume

15 zile drept de retur

Retur simplu in 15 de zile

La noi, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau in showroom.

Unele produse au un termen de retur mai mic de 15 de zile si nu pot fi returnate completand formularul de retur sau in showroom. De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului.

Serviciul ‘’15 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

Cum returnezi produsele vandute de ERGOHUMAN

Returul produselor Ergohuman in cativa pasi:
1.    Mergi in showroom, nu inainte de a te asigura ca produsul indeplineste conditiile de retur
2.    Sau, completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
3.    Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi model , schimb cu un produs diferit sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si doresti sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine. 

Pentru persoanele juridice

Clienti persoane juridice au conditii speciale de retur, avand perioada de retur de 15 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor , iar produsul returnat trebuie sa fie sigilat sau nefolosit* (in cazul produselor fara sigiliu specific).

 

Informatii suplimentare

Produsele ale căror defecte sunt constatate după o perioadă de timp mai mare decât termenul de testare/returnare afişat în pagina de prezentare a produsului, nu mai pot fi returnate. În această situaţie defectele semnalate vor fi soluţionate în conformitate cu termenii şi condiţiile înscrise în Certificatul de Garanție al produselor.

Nu constituie defecte ale produselor nemulțumirile legate de aspect, culoare, textura materialului. Returul produselor în baza acestor motive nu este scutit de taxa de retur.

Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur, cade în sarcina dumneavoastră:

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor, conform articolului 14 , alineatul 3 din Ordonanța de urgență nr. 34/2014.